top of page
20210413_123020.jpg
PASSIE VOOR NATUURLIJK BOUWEN 

Ik ben Wout, 36 jaar en woonachtig in Katwijk aan Zee met mijn vrouw en 3 dochters. Opgegroeid in Noordwijk aan Zee en heb een grote passie voor biobased bouwen. 

Naast de liefde voor mooie dingen bouwen met natuurlijke materialen, leveren we met het team topkwaliteit kozijnen en voeren we projecten het liefste uit van de fundering tot aan de laatste kitrand.

Ik werk samen met een team van vakidioten, partners en materialen waarbij de kwaliteit en liefde voor de natuur voorop staat. Zo kunnen we een hoog resultaat waarborgen en de kwaliteit leveren waar we achter staan.

De offertes zijn altijd zo gespecificeerd mogelijk, zodat beide partijen weten waar ze aan toe zijn. Geen ingewikkelde termen, maar een duidelijke uitleg en transparantie. 

 

 

 

OOG VOOR AMBACHT EN DUURZAAMHEID

Bouwen met het oog op later doen we door te werken met biobased materialen, bijvoorbeeld isovlas isolatie en het gebruik van hoogwaardige en duurzame beglazing in de kozijnen. Naast het voorgaande wordt er alleen gewerkt met FSC gecertificeerd hout. ​

 

Ik werk tevens papierloos. Alle offertes, tekeningen en facturen worden digitaal verstuurd.

Waar mogelijk bouwen we circulair en biobased in overleg met de klant. Denk aan hergebruik van materialen en het gebruik van materialen die geen of zo laag mogelijke impact hebben op het milieu.

Subsidies

Als u wilt gaan renoveren of de kozijnen wilt vervangen zijn er veel mogelijkheden op het gebied van subsidies vanuit de overheid voor de verduurzaming van uw woning. We adviseren en denken graag met u mee waar mogelijkheden liggen op dit gebied. We komen graag vrijblijvend op de koffie om dit graag verder toe te lichten in een persoonlijk gesprek.

 

PERSOONLIJK CONTACT EN KORTE LIJNEN

We zijn transparant en bereikbaar en houden van korte lijnen. Van het begin tot het eind heeft u te maken met 1 aanspreekpunt. 

Wij denken graag mee met opdrachtgevers om dromen realiteit te maken.  Vanaf het ontwerp tot de uitvoering! Elk project is uniek en in overleg met de opdrachtgever komen we samen tot een gedegen plan en resultaat.

Gewoon eens sparren om te zien wat we voor u kunnen betekenen?

 

Bel of mail en wij nemen spoedig contact op voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek!

Werkregio

Katwijk/Rijnsburg/

Bollenstreek e.o.

IMG_20210620_130524_328.jpg

'Wouter & Jan Grundel - we denken graag met u mee'!

bottom of page